22/9 -08 Måndag

Diskuterade skolfotot idag :P Försöker komma på något roligt tema haha. Kom på några roliga, hoppas bara alla tråkmånsar går me på det också haha.

Fy satan va mycke man har att göra nu. Plugget tar extremt mycket tid (sen är jag extremt duktig påatt skuta upp allting också :P), sen har man jobbet i badet på det, fast jag ska ej klaga det är jätte kul, jag och TB klarar det där galant ;)
Sen till råga på allt så försöker jag satsa på det där jäkla körkortet också, men det går bara bättre och bättre, jag och Simon har en pakt :P

Juste vi har ju vårat projekt också, vi ska lätt fixa minst VG har jag bestämmt :)

Ja i kväll hade jag planerat att plugga lite, men som jag nästan visste så orkar jag ej det idag :P, tar det imorgon haha. Natta slutar snart så då ska jag gå och möta henne en stund. Får se om jag kanske åtminstonde hinner göra klart dom där jäkla frågorna :P (Förbannade diesel motorer hahaha)

Nää ska ta och städa rummet så länge, får se om det lyckas bli rent den här gången hahah ...... Men som sakt ..... Jag trivs ju i den här röran ;) :P

Sjukling :( 3/9 -08

Sitter här sjuk som fan. Han missat 2 dagar av praktiken och lär nog missa den i morgon också. Vill ju inte riskera att vara sjuk längre än nödvändigt.
Blir så extremt utråkad av att sitta här helt ensam :P
Får hoppas att man blir frisk till helgen. Är extremt party sugen asså.
Men det börjar kännas bättre så man får hoppas på det bästa. Har inte råd att missa några lektioner heller :(

Får hålla tummarna för att jag blir frisk :)

RSS 2.0