28/5 -09 I morgon för fan :)

I MORGON :D !!

I morgon e den stora dagen, har längtat sen jag gick i 7:an och nu e de äntligen dax :D Var och fixade med flaket idag. Sprayade lakanet och satte fast björk ris osv :). Delar ju flak med Hotell och Resturang så det blev 2 lakan :P, men det e jätte fint e helt nöjd. Hoppas killarna blir nöjda också, jag var ju den ända från Fordon som fixade skiten :p, men de e snyggt så dom borde va nöjda.
I morgon e det bara upp tidigt å göra sig i ordning :)
Måste sova tidigt för kvällen lär blir lång ;-)

Men har typ inte fattat de än, känns helt ovärkligt att de inte e någon skola mer. Men man vänjer sig nog snart :D. Häääääääääääääääärligt :D !!!!


Så i morgon ska alla hålla utkik efter ett flak där det antingen står HR06 eller FP06 ;) !!


27/5 -09 Onsdag Update

2 dagar kvar!

I helgen var det tävling i Linköping som sakt :) Filbyter  Cup! När vi kom dit på Fredagen så regnade det som uta bara satan :P haha, de va inge vidare mysigt efter som att de är utomhusbassäng ;). Men vi kämpade oss igenom det och på Lördagen varde fint väder och även Söndag. Kom några små skurar på Lördagen men inget farligt alls. Jag blev totalt sönder bränd på Söndagen i alla fall, hetaste brännan någonsin ;)
Lars Frölander va där också och körde 50 Fjäril & 100 fritt :D totalt rå het ;) hahaha

   


Sov dock inte specielt bra, nog att Emma va snäll och delade med sig av sin stora luft madrass men de var typ hål i den haha, så när man vaknade på morgonen så låg man i princip på golvet haha totalt obekvämt ;)
Juste käkade världens goaste glass där borta i Bosses Glassbar ;) Totaly wonderful ;)



I går hade vi studentbalen i plugget :D, Kiim fick va min date ;P hehe

1:orna & 2:orna i Hotell och resturang fick laga mat och servera oss :P De va jätte god mat måste jag säga, efter rätten var dock lite skum haha.
När middagen var klar så bar det vidare mot efter festen på TB's :P De var helt ok men kunde tyvär inte dricka så mycke efter som att man hade körlektion tidigt idag :P
Som förresten gick typ oerhört bra :D








Asså kan inte fatta att de e sant. Bara 2 jävla dagar kvar. Allt e typ klart. Kläder, skor, flaket, bjudningen, utgången efter :D
De ända som e kvar e vad fan jag ska göra med mitt jävla hår hahaha, får lista ut de i morgon hahah.
Ska va så jävla piss full hahah Är så jävla taggad, de komemr bli så jävla bra, bara de inte regnar :P
bara jag blir frisk nån gång e ju fan sjuk och e jagde på fredag så smäller jag av :P hahahah


För vi har tagit STUDENTEN, För vi har tagit STUDENTEN, För vi har tagit STUDEEEENTEEEN.
Fy fan vad vi e BRA :D

-Student låten :)

21/5 -09 Torsdag

8 dagar kvar!

Nu sitter man här och tråkar idag igen. Skulle igentligen ha gått till Picasso med Carro och ta en öl men klockan blev för mycke. Nu sitter jag och lyssna på Kniven i hjärtat - Jag vill va med dig :P haha inte den bästa låten kanske men texten har sin mening haha.
Har börjat packa lite nu i alla fall, de mästa kan jag inte packa ner fören i morgon ändå. Bussen går kl 1 så måste upp i tid och fixa allt.

Kvällen blev lyckad igår. Satt först hos Tungan med honom och Emz, sen kom Findus, Pölen och Ph också. varför väldigt för mycket vin :P. Johan och Dennis var faktisk snälla och körde in mig & Emz till Mango Bar när de va dax :). Var inte där så länge faktiskt, inte min typ av krog :P. Drog till Anchor iställt. Var inte där så länge heller tog väl 1 öl.
Förvånar mig att vi äns kom in nånstans asså, så pass dynga som vi va :P haha.

   


Idag åkte jag och Emz in till stan och käka på Soft, muuums gott med plankstek ;). Sen träffade jag Matte på tåget när jag skulle åka hem, kul å slippa åka själv. Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Käkade grillspett och potatis sallad :D

"En stackars liten flicka som faller för din charm
Synd vore om jag försvann i din famn"

Kniven i hjärtat - Jag vill va med dig

20/5 -09 Studentskiva ikväll

9 dagar kvar!

Sitter är och lyssna på Abba (mamma mia skivan). Har precis gjort mig i ordning nu väntar jag bara på att lossas farsan ska bli klar så han kan köra mig till Tungan. Eller om jag övningskör dit de får vi se. Emz & Jag ska dricka lite vin innan vi rör oss mot Mango bar (Verres studentskiva), eller ja de lär ju bli ganska mycke vin hahaha. Typisk lilla mig .. får passa på ska ju va nykter hela helgen ;).

Idag var sista dagen på praktiken. Känns så jävla skönt, men ändå skumt, kan lixom inte få in det i huvudet att jag e klar där nu :P.
Dom bjöd på grillad kyckling och potatis sallad till lunch idag ... Muuums. Sen senare fick vi glass också :P hehehe.
Ne men jag ska inte bara klaga på de där stället. Det har faktiskt varit helt ok, de e bara så jävla surt å jobba gratis :P haha.

"There's that look in your eyes
I can read in your face that your feelings are driving you wild" ;)

Abba - Does your mother know

19/5 -09 Tisdag Sista dagen imorgon

10 dagar kvar!

Just nu sitter jag och tråkar, ska snart lägga mig kl e över halv 12 och imorgon ska man upp. Har nyss beställt massa nya kort :). Håller på och fixar mitt fotoalbum så behöver kort från flera år tillbaka :P haha. Blev ca 210 kort har jag för mig.
Samtidigt så lyssnar jag på Amy Diamond - Thank you! Känns som att den passar in just nu!

Thank you for all that you've done for me
Now I know what real love is supposed to be
Can't waste my time so goodbye
My baby, baby, baby, thank you!



I morgon är det sista dagen på praktien :D Trodde aldrig den här dagen skulle komma :P. Kan inte fatta de asså haha äntligen e dagen kommen :P. Ska bli så skönt å slippa jobba gratis.

Idag hare varit praktik och jobb. Har bestämt dag för avslutningen nu i alla fall. Blir i Juni, ska ta ungarna och grilla osv :), hoppas de uppskattas hehe.
Och på tal om jobb så drar jag ju till Lindköping i helgen :) Ska bli riktigt skönt å komma bort lite och bara ta de lugnt. Är tävling och de är ett utomhus bad så kommer kunna steka i solen hela helgen :D + att de e nog på tiden att jag har en nykter helg nu. Har inte blivigt av på .. ja jag vet inte hur länge :P.

I morgon blir det Verres studentskiva på kvällen :) Så de e bara å dra hem och börja göra sig i ordning efter praktiken. Så e man ledig på Torsdag, fan va klockrent :D.
Måste bara smöra för mor min så jag kan låna lite pengar :P, en annan har ju gjort av med allt :)


"Judar lever på ett annat sätt, inte som oss människor" *asg*
-Yasins religions redovisning

18/5 -09 Måndag Piss Match

11 Dagar kvar!!

Fan va arg man e. Ricktig skit match. 1 - 0 till äckel gnaget. Och vilket pinsamt jävla mål. Dom sköt ju från hur långt jävla avstånd som hälst och skit bollen gick ändå in :@. Fy fan vad jag blir arg!!!!!

Annars idag har jag bara varit i plugget, pluggat teori och övningskört :)
I plugget snackade vi om ifall vi ska göra något tillsammans sista veckan, några sa paint boll men jag vill fan dra till grönan :) Ska smöra lite för grabbarna hahahahaha.

Har får hjälp å fixa min lur också så nu kan jag skicka sms igen. Höll på att bli galen :P haha

Nu blire till att nanna kudden. Puss & God natt


"En råtta svart & gul, fy fan vad han e ful. Fy fan vad vi hatar AIK fy fan vad han e ful!! "

17/5 -09 Söndag Segt

12 dagar kvar till studenten!

Fan va segt de e å jobba på Söndagar. Specielt när de e så äckligt jävla fint väder.
Åkte till stan och käka med Emz, båda satt å klagade över att vi hade jobb att åka till. Hade mycke hällre satt mig på en uteservering och tagit en öl.

Igår va man i Hallonbergen och firade Pölen. Haha Mackan krökade trotts att han går på Antabus, riktigt starkt gjort måste jag säga :P. Hade riktigt kul asså. Alla var däckade vid 4 och då var jag fortfarande klarvaken och exremt party peppad. Men va tusan ska man göra? Festa själv kanske :P? Så jag la mig också, sov på soffan.
I morse vaknade man runt 10 tiden. Då sätter sig dårarna och börjar kröka igen, fan man blev lite avis hehe :P

 
 


Resten av dagen blir nog bara till att sega. Film tittande blir de nog. Kanske ska se till å kolla på Scarface så att Tommi kan få tillbaka den :P. Han tyckte jag va helt sjuk som inte hade sett den.
Eller så ska jag passa på och se Gangster en gång till innan jag ger tillbaka den till Matte. Så grymt bra den där filmen. Älskar Mikael Persbrandt :)

"Det e stål i dig gumman ;)"
Persbrandt - Gangster

16/5 -09 Lördag

13 dagar kvar till studenten :D

Idag har jag äntligen fått äta grillat :D Satt ute på gården och käka flintastek, potatissallad och vitlöksbröd. Så underbart gott, e helt galen i grillat.

Gårdagen vart bra :) Började kröka med Nattskiii, Marre, Anita, Anitas kusin, Helena & några till (Men Anita & hennes kusin drack ej). Efter en stund kom Alexandra. Hade jätte trevligt (som vanligt hade jag i mig för mycke). Men efter ett tag drog jag och Alex ner till TB`s.
Fan de blir alltid lyckat när jag e där me henne vet ej varför :P haha. Sen vart de lite livat på slutet men de va bara kul hahahahah. 

     

Idag har jag varit å klippt mig, de va på tiden håret hade blivigt så jävla slitet. Skulle ha färgat de också men de får bli någon annan dag.
Om ett tag ska jag till Hallonbergen och fira Pölen som fyller 20 idag, Grattis Grattis :).


"She is the most beutiful pearl, she is my skinhead girl"
Mistreat - Skinhead girl

15/5 -09 Fredag Lyckost man e

Städade rummet igår. Eller snarare röjde gärnet och möblerade om och hela skiten. Så hittar jag plånboken som jag inte kollat i sen kryssningen, och vad ligger där om inte 1000 spän :D Blev helt ställt, så idag har jag varit nere i centrum och köpt lite nya kläder på H&M.. tyckte jag var värd de :D + hårfärg :)
Har cirkus 100 spän kvar :P

Idag ere Fredag dåra, va fasenska man hitta på? Emz vill att jag kommer till Kimpa & Manne ikväll men ska troligtvis vara med Nattskiii & Anita så beror helt på dom, och vet ej om jag orkar åka den vägen idag hehehehe.
Skulle behöva mitt vin som står hos Matte också men får inte tag i fanskapet så de blir svårt :P tur att man alltid har lite reserv dricka hemma :D

Nee nu e kl fan 20.35. Dags att börja göra sig i ordning kanske :)
Sen blir de Kröööööök med mina tjejer :)
Måste få hjärnan på andra tankar idag känner jag!!!!!

"Med vår trohet finns det ett hopp, det finns en fana som vajar i topp!"
Odium - Vår ära heter trohet



13/5 -09 Onsdag

Idag har jag bara segat hela dan efter de att jag kom hem. Eller ne nu ljög jag. Har ju faktiskt varit duktig och pluggat en del teori och så har jag hunnit rensa runt lite bland all musik man har på denna skit burk :P
Har fått lite ny bra musik också :D

Enhärjarna - Våldtäkt
Odium
- Vår ära heter trohet
Saga - Son of Britain
+ några låtar från mina favosar
Svensk Ungdom :)

Dom senaste dagarna har varit såna där jobbiga dagar när man känner sig lite ensam :P När man gärna skulle uppskatta lite sällskap. Man får ju såna där perioder ibland, jag får de i alla fall, men sen efter ett tag så vänder det och då vill man vara för sig själv hela tiden :P hahaha. Livet e allt bra konstigt ibland :P


"Svik aldrig en vän"
- Völund Smed

12/5 -09 Tisdag

Idag har de varit en vanlig Tisdag. Fast de va jävligt lugnt på praktiken idag. Riktigt skönt. Och nu e de bara 4 dagar kvar där :) Men funderar grymt mycke på om jag ska ta sommarjobbet där som dom erbjöd mig. Väntar ju fortfarande på svar från Alfa Laval  ju så försöker vänta så länge som möjligt.  
Men som min käre far sa idag:   -Bättre att få 100 kr säkert idag, än att kanske få 300 kr i morgon

Vart inge körande idag så har mäst slöat. Har suttit på Extra film och beställt massa bilder haha. Fan när man väntar länge så blir de många på en gång .... 141 kort tror jag de va :P. Nu sitter jag och kollar på Sex and the city. Ska väl kvarta snart.

Risk utbildningen är bokad nu i alla fall :D & nu e man klar med allt pluggande så de blir till att råplugga teori nu när man äntligen har tid .... Men de e det fan värt :) Längtar så extremt mycket till mitt körkort :)

Natti Natti      
             
Jag tänker på dig just nu :)


PS. Jävla piss program. Varför ska folk alltid få saker och ting att se ut som något det inte är. Vissa människor e inte så hemska som folk tror. Jävla piss media, bara ljuger och ljuger. När ska ni börja skriva om de som värkligen e viktigt i stället? Blir så jävla less asså


11/5 -09 Måndag slöis

Känner mig skit slö. Vet inte varför, trött kanske. Sitter och pratar med Emz i luren nu. Sen ska jag ta en dusch. Efter de blir de sängen och Lilla huset på prärien :)

Idag har jag varit hos Hanna typ hela dan. Nattskiiis dumma marsvin bajsade & kissade på min tröja :P Så Hanna fick börja tvätta :P hahahaa.
Det blev match hos Matte igår i alla fall. Dumma jävla fitt Ryssland van. Jag höll ju på Kanada för tusan :P Men men fick i alla fall umgås med pojkarna lite och de sitter ju aldrig fel :)

Ne nu blir de natti natti, men först duscha.

Peace out ;)


"Har du hört den där nya tyska låten?"
- Matte & Jocke

10/5 -09 Söndag Allt klart

Känns så jävla avslapnande. Den här veckan har jag pluggat gärnet. Gjorde klart projektet i Torsdags och idag skrev jag mitt fördjupningsarbete i religion. Skulle ha skrivigt om kvinnors ställning i islam men det blev om kvinnlig könsstympning i stället. Så jävla vidrigt asså. Att folk utsätter människor för sånt där e ju sjuk.

I Fredags tog jag några öl me Matte sen åkte vi hem till Mårten en stund. Sen åkte jag hem runt 1 kanske.
I går var jag med Carro, Danne, Fredde & Matte vid Röstuhage och spela fotboll och drack öl. Sen gick vi hem till Fredde och drack lite. Sen vart de att åka till nån polare till Carro i Högdalen.
Han intevara där specielt länge fören jag fick sprängande huvudvärk, ont i halsen och mådde illa. Så jag åkte hem ganska tidigt i går me.

I dag var de Examensim. Hade 2 grupper att ta hans om påen gång. och en av dom hade typ aldrig tävlat förut så de va lite kämpigt. Som tur e hade jag TB & Axel till hjälp :).
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska dra hem till Matte och se på finalen i hockey med honom Johan & Jocke eller om jag bara ska va hemma.


Peace out ;)


7/5 -09 Torsdag Seg som satan

Idag har jag legat hemma hela dan.
har varit skit seg sen gårdagen. Var på Syrrans & Koffes studentskiva på Hamnmagasinet i Södertälje.
Hade skit kul faktiskt. Träffade Sofie & Pölen + några till där också.
Som vanligt hade lilla Alexandra i sig alldeles för mycket. Mådde inte bra alls på vägen hem eller i morse :P
Så sängen har varit min bästa vän idag. Fört pratade jag me Emz i luren i typ 1 ½ timme :P Sen kollade jag klart på sista skivan i första säsongen av The OC Sen kollade jag på dom första 4 avsnitten av Lilla huset på prärien.
Har försökt börja på arbetet om "Kvinnors ställning i islam" som ska vara klart på måndag men de gick inge vidare.

Ska nog röra mig mot Nattskiii snart. Hon ville att jag skulle kvarta där i natt.
& i morgon har man mösspåtagning också.

Får se hur de blir nu i helgen, har funderat på att ta det lugnt denna helg. Men de har jag ju sakt förut. Men ska värkligen försöka hålla det den här gången.

Peace out ;)

6/5 -09 Onsdag Uppdatering :)

Kan ju börja med att säga att jag mår bättre idag :) Den skumma känslan e nästan borta och de e jag super glad över :)

Så vad hände på Valborg :) ?
Jag och Emz åkte för att möta Jessica, Jessica & några till. Men vi råkade åka lite för långt så vi åkte ända till Vällingby haha. Så vi åkte tillbaka en bit och hoppade av bussen. Medans vi väntade så satte vi oss på en liten liten gräsmatta och drack öl, haha det gick förbi barnfamiljer hela tiden. Folk måste trott att vi va sjuka i huvudet :P, men kul hade vi tamme fan :)

     

Efter 2 timmar kom dom i alla fall (som sega jävlarna :P) så då bar de av mot skyttet.
Där drogs det igång en hyffsat stor brasa i alla fall och alla söp å var glada :)



Dagen efter mötte jag och Emz upp Blonda Jessica, Kimpa, Findus, Ph & Tungan.
Vi satt i solen en stund och tog en öl eller 2. Sen drog vi hem till Jessica :)
Där fortsattde vi kröka, jag och Emz lärde Findus & Kimpa våran fylle dans haha
Kom väl hem till Emz vid ca 6.00 :P haha

        

På lördagen så planerade vi att inte göra ett skit :P Var helt döda, drog ner till Sibylla och köpte käk (riktigt snuskigt äcklig potatismos dom hade). Sen drog vi till Emz jobb.
Haha men som att vi kunde hålla oss. När vi kom tillbax därifrån vart de vinglas efter vinglas och till slut var man ju piss full i alla fall :P
Sen drog vi med Carro, Danne, Micke & Matte på nå race där i Barkarby. Va kul faktiskt trotts att de itne var så mycke att se, var länge sen man va på race faktiskt.
Efter de drog jag & Emz ner till Druvan med Gävle och dansa lite haha .... klockren kväll :D

                     

Idag ska jag åka med Anita till Skärholmen om en halvtimme. Ska leta efter något fint till studenten :)
Hoppas man hittar något asså. De börjar krisa sig lite hahah
Flaket har i alla fall fixat sig ordentligt nu. Vi åker med Hotell & Resturang klassen :D

Peace out ;)

5/5 -09 Tisdsg Skum känsla

Vet fan inte va de e me mig asså. Borde må så sjukt bra just nu. Har inte ett skit att må dåligt över. Ändå får jag en sån skum känsla av att allt rasar samman. Vet inte vad det e men känns somatt allt jag byggt upp bara faller.
Hur fan kan jag känna så?
Hela kroppen känns orolig, känns typ som att jag vore ensamast på jorden, och jag vet ju att de inte är så. Vet att jag har mina vänner som alltid finns vid min sida, men varför känner jag mig då så ensam och konstig?
Varför i helvete mår jag så dåligt? Och de kom bara helt plötsligt igår och idag har det bara blivigt värre. Hoppas för allt i världen att det går över snart för så här jävla dåligt vill jag fan inte må.

Jag älskar min mamma <3

RSS 2.0