31/-09 Måndag Måste ändra på detta!

Fy fan idag vaiknade jag kvart över 12. Måste sluta sova bort hela dagarna, de här funkar inte. Hinner ju inte göra nånting.
Tänkte ta mig ner till centrum idag och handla lite. Får se hur de blir med de men de e min plan i alla fall ;)
Funderar även på att åka bort till lilla Pappsen idag. Skulle åkt dit förra veckan men de blev ju aldrig av. ser honom ju så sällan.

Juste jag hittade armbandet :D :D *Överlycklig*
var i går när vi skulle åka från Lida. eller ja okej de va Kasper som hittade de men i alla fall. De e tillbaka. Och de va inte trasigt överhuvudtaget. De låg i baksätet i bilen, hur fan hamnade de där lixom :S :P



De va helt ok på Hågelby igår. Bra musik i alla fall, man kunde ju dom flesta. Vart lite kallt på slutet bara. Efter vart de hem till Shnattskiii & kolla på Män som hatar kvinnor ;) Hon hade inte sett den ... Gryyyyymt bra

Peace out ;)



"Du föll med forna hjältar, du nu står i brand"
- Enhärjarna - Moder Svea


30/8 -09 Söndag Hågelby idag

Vart nykter igår. Jag & Shnattskiii åkte till Vårsta & satt där med hennes farsa, Ammis, Lina, Tomas & Linas mamma.
Dom drack ju då så klart men jag var nykter. Kändes onödigt att dricka efter som att jag skulle upp tidigt och köra idag. Så jag drack Coca Cola :D Var jätte trevligt ändå faktiskt.

Idag försov jag mig. Skulle hämta Linda & Kasper 5 i 10. Mamma väcker mig kl 10. Så de va bara upp fort som fan och skynda sig till badet. Var klar på typ 5 min. Sen hämtade vi Tobbe i Tuna. Vi kom faktiskt inte sent :D
Mötet gick jätte bra, kommer behöva åka iväg på ganska mycke tävlingar dock, träningsläger blir det också. Men de e bara roligt :)
Jag, Linda & Cissi ska även gå nästa tränarkurs. Ungdomstränare 13 - 16 tror jag de va :)

Börjar jobba om 1 timme sen direkt efter det så blir det till Hågelby med Shnattskiii (Om hon inte är för bakis då såklart ;P).
Är nån allsång där så får se om de e kul :)

Peace out ;)


29/8 -09 Lördag Öl sugen!!

Det vart en ganska lugn kväll igår i alla fall med Emz, Madde & Monica. Drack lite vin och kollade på film, inte mig emot den va så jävla bra, Män som hatar kvinnor. Den hamnar utan tvekan i mon film samling ;) Kan knapp bärja mig tills nästa kommer :D Var meningen att vi skulle dra ut efter men klockan blev så mycke..  

 

Kom alldeles nyss hem från Emz, gick och käkade på Roma innan hon skulle till jobbet. Vart en Calzone :D Så brutalt gott.
Men e jätte ledsen märkte igår att jag har tappat mitt armband som jag fick av pappa i student present :(. Jag som älskade det där armbandet ... Så jävla typiskt.

Idag e jag jätte öl sugen. Känner värkligen för att göra något. Men kan inte dricka så överdrivet mycke, har möte med jobbet på Lida tidigti morgon bitti och måste hämta Linda, Kasper & Tobias. Så inte mycke dricka för mig inte, får se vad man hittar på, kanske blir lugnt idag me :P

Peace out ;)


28/8 -09 Fredag Stress

Var tänkt att kvällen skulle bli lugnt med bara en film hos Emz. Värkar somatt de nu har ändrats. Om allt går enligt planerna så blir de nog krogen. Om man lyckas fixa lite stålar. Ska bli kul va ett tag sen man va ute nu.
Först och främst ska jag köra Nattskiii till Maxi, sen till jobbet sen direkt till Emz. Blev lite stressigt men va fan gör de :)

Nu måste jag springa. Hoppas på en lyckad kväll :)

Peace out ;)

27/8 -09 Torsdag Vildsvinsrunda utan vildsvin

Nu har jag & Shnattskiii åkt den där jävla vildsvinsrundan 35 000 gånger ... Set några Svin? Nepp inte ett ända :P haha Men de e så satans mysigt och bara åka rundan och prata om allt från himmel och jord :) Me like

Sökt mer jobb idag i alla fall. Måste ha ett nu innan jag går under. Visst att jag har ett så man e ju inte arbetslös, men det drar tyvär inte in så extremt mycke pengar. Så de e bara ligga i hårt som satan.
Var med Nattskiii i centrum och gick på banken. Sen hem till henne och steka pannkakor i typ  1 timme :P haha
Sen vart de utgång med henne, Hanna & Anita. Drog till Vårsta och hängde med Lina, Tomas, Ammis & Nattskiis far. Riktigt trevlig, sen vart de chokladmilkshake på donken :D Muuuums ;)

I morgon e det fredag :) Ska antingen träffa min Emz eller ut me brudarna. Först och främst blir de till och jobba fram till 8 ... Super kul ... Hmmm NOT !!!!

Peace out ;)

26/8 -09 Onsdag En funderare!!

Idag körde jag mor min till MVC. Det gick bra och jag har nya syskon senast 1 September :P Kommer bli livat här hemma :P
Sen drog jag ner och lunchade med Nattskiii, Anita & Helena. Helena fyllde ju år idag :) Grattis grattis
Träffade även Emelie som jag inte träffat på evigheter. Fick se hennes 2 veckor gamla bebis också :D Så brutalt jävla ur gullig.
Sen åkte jag & Nattskiii till hennes farsas jobb och kollade på bilen. En Mitsubishi Lancer kombi. Får den brutalt billigt men de e ganska mycke jobb, men bara små fix. Kan bli kul och hålla på också. Nattskiii har lovat och hjälpa mig också. Bilen har stått i ett par år så dom skulle kolla på den nån dag här snart och se om de var några allvarliga fel. Då skiter jag nog i de :P. Hittade lite smått shyssta bilar på Blocket också ganska biligt så vi får se hur jag gör.

Sen var vi i alla fall hemma hos Nattskiii och käka tårta och brutalt goda vanilj bullar (Muuuums min favo), sen åkte vi hem till hennes far och åt ännu mer tårta .... super god, choklad, bannan & vanilj Mmmm ;)

Sisst men inte minst hämtade vi Matte & Johan Heron City och körde hem dom. Nu sitter man här igen och planerar för läggdags.

Peace out ;)




"I´m simply the best, better then all the rest!"
-Tina Turner

Idag

Jobbet gick bra. Han inte simma något dock, planeringen tog för långtid. Lite surt e de att sluta 8 men vad gör man :P. Ska även börja ha en Craw skole grupp till på Fredagar. Tobias ska hjälpa mig med den också :)

Har inte sökt några fler jobb dock efter som jag ej varit hemma. Körde Matte från Salem till Södertälje & sedan hem till Mårten i Vårsta.
Sen hämtade jag Nattskiii så tog vi våran vanliga vildsvinsrunda men såg som vanligt inga vildsvin haha.
I morgon ska vi åka iväg till hennes farsas jobb och kolla på en bil som jag kanske ska köpa, så ska hon & jag fixa upp den lite :)

Ska även köra Morsan till MVC i morgon så måste nog nanna kudden strax. Snart får man 2 nya syskon, dom kommer när som hälst!!

Peace out ;)

25/8 -09 Tisdag Jag e så duktig så

Idag har jag inte gjort annat än å söka jobb sen jag klev upp. Mest skit jobb men asså jobb som jobb. Just nu behöver jag bara en inkomst och något att göra om dagarna.
Måste ju ha råd med nya gaddningar ;)
Hinner inte söka mer nu ska snart ner till jobbet. Men tänkte fortsätta när jag kommer hem igen.
Tänkte gå ner lite tidigare och se om de finns nån ledig bana så jag kan köra några längder :) Skönt och uppfriskande. Får se om jag hinner måste planera både D2 & B-gruppens träning också. + att jag måste ordna lite med Crawl skolan osv ;)

Ne nu ska jag röra mig :)

Peace out ;)

24/8 -09 Måndag Nu blir de andra bullar

Var och lämnade in mitt CV i Solna idag. Var lite svårt att hitta först men de gick till slut. Nu e de bara hoppas på att dom hör av sig. Är i stort jävla behov av jobb nu.
Stannade till en snabbis på vägen hem också. Men var och varför är hemligt ;) haha

Resten av dan har varit så tråkig. Tänkte ta en cykel runda men den där jävla pumpen passade ju inte :@. Måste fixa de för jag har bestämt mig för att börja träna igen. Inget gym denna gång dock, ska börja cykla och simma till en börjen sen blir de även att springa lite. Kanske gym senare får se.
Planen är att börja med någe kul. Kickboxning har jag varit inne på länge. Suget att börja blir bara större och större :)
Men efter som min kropp alltid varit så tränad så mår den inte bra av att jag blivigt så lat :P haha

Har även suttigt och planerat lite nya tatueringar idag. Är riktigt sugen på en rygg tavla ;) Vet på ett uniefär hur den ska se ut.men får se om jag börjar med någe mindre först. Är dags för nästa väldigt snart i alla fall :D

  
Nummer 1 & 2 :)

Peace out ;)

23/8 -09 Söndag Blää på att jobba helg

Finns fan inget värre än att ligga och sega i sängen en Söndag efter en ute kväll för att sedan behöva resa sig upp och gå och jobba. Men vad ska man göra? Pengar behövs ju.
I morgon ska jag i alla fall iväg och lämna in CV till ett annat jobb som jag hoppas på att få. Då kanske jag slipper Söndags jobben i alla fall ;)

Igår var jag i alla fall med Verre först som sakt. Så drog vi ner till en polare till henne i Tuna. Men de va seg så vi tänkte dra på TBs i ställer men bankomaten i centrum funkade inte + att det va helt dött där inne så vi sket i de.
Jag drog till Piccan där Nattskiii & Emma va. Kom fram nån skum jävla snubbe och satte sig, sa typ ingenting utan bara satt där :S. Lurade i honom att jag suttit inne :P hahaha
Var en ganska seg kväll, men var kul att räffa Verre i alla fall ... va ett tag sen.

Idag har jag kollat på Lilla huset på Prärien & jobbat. nu ska jag kolla mer på prärien tills Batman börjar. Är bara 1 avsnitt kvar sen e 3:e säsongen slut också :P



Peace out ;)

"Dom här skorna sitter som handen i handsken
fast som foten i skon" ;)

- Nattskiii

Planer!

Sitter och väntar på Verre just nu.  Tänkte börja kolla lite vad folk har för sig ikväll. Ölen ligger i kylen och är is kalla :D Fan der här vårdar gott :).
Nattskiii skulle hör av sig när hon slutade också :) Hoppas på en lyckad kväll. Men vad kan gå fel? Kall god dricka tillsammans med goda vänner ;)

Idag har jag lekt me dansmattan, kollar på Lilla hustet på prärien och bäddat rent i sängen med mina nya påslakan som jag fick i 19-års present :)



Ska bli så mysigt och gå och lägga sig i natt :D

Nä nu får bruden ta och komma annars så börjar jag utan henne ;)

Peace out ;)

"Ingen frågar när du kommer
Ingen saknar dig när du går
Ingen delar din dröm
Ingen undrar hur du mår"
- Mauro Scocco

22/8 -09 Lördag En nykter Fredag

Nu sitter man här på morgonkvisten och mår hur bra som hälst. Lite trött bara. Igår var jag faktiskt nykter tro det eller ej. Var med Nattskiii och tog de lugnt hos henne. Skönt på ett sätt men va ganska party sugen. Får ta igen det idag. Hoppas de händer nånting, annars får man väl styra upp nått själv haha.

Började ju jobba igår, från 4 - 8. Så man kommer ju hem ganska sent så måste planera allt innan annars blir de så stressigt. Men de e kul och ha något och göra.
På Måndag ska jag åka iväg och kolla upp ett annat jobb också :D. Hoppas de går bra. Behöver värkligen ett jobb.

Fy tusan vad sugen jag blev på Tonfisksallad ;) haha. Hungrig som en ko e jag i alla fall!
Ska försöka göra lite nytta nu.

Peace out ;)

Dagen som gick

Nu har vi äntligen fått med oss allt från Nattskiiis gamla tillhål. När vi var klara drog vi och käka på Kassmysa :D Muuuuums !!
Ringde sedan morsan och bad henne kolla SL åt mig. Bussen jag skulle ta från mig gick 24. Vi åkte från Kassmyra 13 över. Tro de eller ej men på dom 11 minuterna han jag släppa av Nattskiii, köra hem, parkera bilen och gå till bussen :) Trodde fan aldrig jag skulle hinna hahaha. Glory to me:D !!!

Mötte i alla fall Emz i stan. Drog och bokade bio biljetter. Det blev Harry Potter och halvblodsprinsen! Den var fan riktigt bra, är riktigt nöjd. Men hatar och vänta till nästa film :P Brutalt långt kvar ju, Me just fucking HATE !!
det var i alla fall typ mer än 2 timmar kvar tills den skulle börja så vi gick och tog en öl på Soft så länge :) Mys mys !!



Men men har i alla fall haft en riktigt bra dag. I morgon börjar jag jobba igen :D Ska kännas skönt och göra något vettigt :). Ska även försöka hinna me och fixa moppen. Mika är ledig i morgon så får passa på.
Nu ska jag försöka nanna kudden :D.

Peace out ;)



<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

20/8 -09 Torsdag Bio Today

Ska snart möta Nattskiii. Ska hämte resten av hennes grejer som e kvar i lägenheten.
Senska jag möte Emz inne i stan. Ska gå på bio :) Ska bli kul har inte varit på bio på säkert 2 år eller nått haha. vad vi ska se blir en total överaskning haha.

igår vart de i alla fall boll spel. Jag, Hanna & lillebruuur spelade. Så kom lilla Sandra och var me en stund också.
Sen åkte jag & Hanna och hämtade Matte sen hämtade vi lilla Benis på fritis.
Sen åkte vi upp pch fortsatte spela. Sen åkte vi och lämna Matte och åkte hem till Hanna och käka och glode på Rederiet. Hon somnade som vanligt.
Sen hämta vi i alla fall Nattskiii & drog till donken för å käka glass. Men såg att dom hade blåbärspaj så jag tog de i stället :D.
Täffade även Kiim, Matte & Marre där. Juste träffa Håge också. de va inte igår.
Sen vart de Gula Villan där resten av packet stog och hängde haha.

Ne nu ska jag hämta Nattskiii.

Peace out ;)

19/8 -09 Onsdag Spela boll

Kom nyss hem från Biltema med Lillebruuur & Hanna. Har varit och handlat en pump. Nu ska vi pumpa upp gamla basket bollen och spela lite.

Igår var med Nattskiii & Hanna i centrum. Nattskiii köpte skor sen käka vi lunch. Sen kom Petra så drog vi hem till Hanna ett tag. Nattskiii drog till sin far.
Sen åkte jag me Mika och hämta nya bilen. Så nu får jag ha Röda faran helt för mig själv :D. I alla fall tills Tvillingarna kommer :). Mamma gör kejsarsnitt 1 September om dom inte kommer tidigare. Ska bli båda kul och jobbit me nya syskon ;)
Efter de åkte jag i alla fall och plocka upp Hanna & Petra sen hämta vi Marre :). Körde hem Petra sen va i ute ett tag.
Jag och Hanna drog och kollade på Rederiet sen vart hon sugen på glass men vi tyckte de va boring och åka till vanliga gamla Statoil så vi åkte till Haninge hahah. De var kul faktiskt.

Nu ska jag ut och leka :D

Peace out ;)

18/8 -09 Tisdag Börjat läsa

Idag ska jag ner till centrum med Nattskiii. Sen ska jag troligtvis åka med Mika och köpa en ny bil. Ska bli skönt och kuna ha den gamla skiten utan att behöva gå upp så tidigt haha.
Skulle igentligen ha gått ut och gått med Anita tidigt idag men jag vaknade för inte alls länge sen. Så får ta de senare eller i morgon.

Jag har börjat läsa lite gran nu också :). Har tänk göra de så länge men har inte haft tid med allt körkortspluggande och allt. Men börjar bli bättre på det nu :)

Nu ska jag göra mig klar för att ge mig iväg :)

Peace out ;)



"Jag har inte problem med alkoholen
Jag har problem med värkligheten"
- Läste på någon tröja

17/8 - 09 Måndag Helgen som var :)

Har haft en toppen helg. Åkte och mötte Emz när hon slutade. Så mötte vi Matilda, Katta & Monica i Jakan så gick vi hem till Emz.
Efter ett tag kom Manne & Kimpa också. Vi käkade lite sen började vi kröka. När vi haft i oss en del så fick vi för oss att gå ner till Druvan. (Juste Gävle kom också)
Men hur som hälst. Matilda är ju inte 18 men hon lyckades komma in på mitt leg :P Vi kom dit när de va typ 25 min kvar. Men fy fan va kul vi hade den stunden. Röjde gärnet där inne.
När de stängde drog vi tillbaka till Emz & Manne och kröka vidare. Hade jätte kul

På lördagen vaknade jag upp bakis som satan. Vi hade så jävla mycke och göra så till slut fick man tvinga sig upp :P Jag och Emz gick till Barkary och handlade en kläning till henne och en present till hennes mor.
Sen var de bara tillbaka och börja göra sig i ordning. Lockade Emz hår, vart jätte fint. Sen gick vi upp till hennes mor och grattade henne. sen var de full fart hem till PH & Sia där alla väntade på oss.
Jag åt faktiskt några kräftor tro de eller ej haha, var ett jävla jobb asså. men dom flesta åt jag inte själv utan skalade dom åt Pölen haha.
Var lite för många nubbar så de slutade me att alla däckade efter bara ca 2 timmar haha. Så jag, Emz, Matilda, Manne & Tungan drog till stan och fylle käka sen vart de hemgång. Fy fan va kul vi hade under den resan haha
- Du är född fattiglapp, du kommer att dö som en fattiglapp och endast lössen komemr att sakna dig ;) hahahahah

Idag var jag uppe tidigt och körde Mika till jobbet. Sen körde jag Carro & Danne till Arlanda. Sen har jag träffat Nattskiii. Körde Matte till Mårten & sen träffade vi Kiim & gänget. Var riktigt roligt :)  (Gammla moppe ligan)

Nu ska jag faktiskt sova e nämligen dunder trött :P

Peace out ;)



"Vi ska inte käka kräftor
Vi ska supera havs delikatesser"
;-P

- Manne

14/8 -09 Fredag Planer

Om ett tag ska jag åka till Emz. Så ska vi hem till henne och dricka lite vin osv. Får se vad vi gör senare. Just nu har vi inte planerat något.
Jag blir nog kvar där i kväll i alla fall. I morgon ska vi nämligen hem till PH & Sia på kräftskiva. Haha jag som inte ens äter kräftor :P. Men tror de kommer bli jätte kul i alla fall. Vi skulle va fin klädda i alla fall. Grabbarna ska ha kostym tydligen haha. Jag har ju inte nån fin kläning direkt. Får se vad jag hittar :)

Nu ska jag fixa klart är hemma.

Peace out ;)

13/8 -09 Torsdag Segis dag hos Hanna Panna

Hade jätte trevligt hos Tina igår. Var så jävla länges en man träffa henne. Vi satt där och snackade skit och sen käkade vi paj :P Jag hade för mig att jag inte ens tycker om paj men den där var riktigt god (Rabarber & Hallon + Vaniljsås) Muuuuums :)



Sen gick Tina till jobber & jag och Hanna drog hem till henne och fäga mitt hår. Tog en öl samtidigt också ;) Hanna de puckot var tvungen och dricka ut sugrör för hon satt lutad mot handfatet för att  hennes hår inte skulle ramla ner i nacken ;) Äckel päckel hahah
Sen vart vi hungriga och ville ha Pizza men inget var öppet så fick gå till Statoil och handla mat haha (latmaskar e vad vi e)
 
(Min Balla frilla)                                              (Hanna dricker öl ur sugrör)                    (Jag sköljer ut färgen ur håret) 

     

Jag sov i alla fall kvar, satt och kollade på Rederiet hela natten :P hon somnade ganska tidigt.
Så jag ahr varit här hela dan och segat. I morse gick vi ner i centrum och handla frukost :P haha + att jag köpte en tandborste haha.
Sen har vi kollat på Rederiet hela dan, har varit så skönt och ta de lugnt. Sen var vi hungriga och idag vart de faktiskt Pizza ;) 
Nu sitter vi här och dricker upp vinet som jag fick av henne i födelsedagspresent.  Riktigt gott. Sover nog kvar här i natt igen faktistk. Orkar inte åka hem :P

I morgon ska jag träffa min Emz :D Var länge sen nu, vi måste börja ses lite oftare. Men hon jobbar så sent så de e svårt. Men de fixar vi. Ska möte henne efter jobbet så ska vi hem till henne och dricka lite vin. Får se hur kvällen slutar sen.
Mathilda & Katta skulle va me också tror jag :) Kan bli trevligt trevligt :)
Får se vart hon lurar iväg lilla Manne bara :P hahaha

Nu ska jag vara social mot Hanna Panna.

Peace out ;)

"Hur länge har du varit bartender?
-Sen jag var en liten drink pinne ;)"

- Joker (Rederiet)

12/8 -09 Onsdag Hos Tina

Sitter hos Tina nu med henne och Hanna :) Var länge sen man träffa henne så de e kul. Var nere på banken tidigare idag och satte in skatteåterbäringen på kontot :D
Sen gick jag & Nattskiii runt och kollade lite. Jag handlade lite hårfärg så när vi dar hem till Hanna igen så ska hon få färga mitt hår ;) Blir de gamla vanliga Brund & Svart :P

Var allt för tillfället :P

Peace out ;)

Need for speed carbon



Det vart Carbon till slut i alla fall. Har spelat hela dan ... eller ne nu ljög jag lite. Kollade på en skiva av Lilla huset på prärien också :).
Jag har i alla fall hunnit ta över en hel stad. Men var tvungen att sluta nu, min tumme e helt svullen hahahah. Får fortsätta i morgon. Fast ska med Nattskiii ner till banken och sätta in skatteåterbäringen på kontot ;).

Funderar över om jag ska fortsätta kolla på prärien eller bara glo på vanliga TV:n :P Lägga mig och försöka sova ska jag i alla fall göra.

Peace out ;)

11/8 -09 Tisdag Tv-spel

Det bara regnar hela tiden. Nu har de slutat men det fortfarande massa moln på hilmlen. Så idag blir det en inne dag.
stog i 1 timme på dansmattan i morse. Nu tänkte jag sätta i minneskortet i playstationet och spela lite :D . Blir Need for speed men har inte bestämt mig om det blir Most wanted eller Carbon :P. Funderar på att köpa lite fler spel faktiskt. Sims känns lite lokande :) Får se vad man hittar på, har ju fått skatteåterbäringen idag så det blir även in på Blocket senare och leta bil :D

     

Peace out ;)


10/8 -09 Måndag Pyssel :P

Idag började jag dagen med att möblera om i rummet :P haha. Så nu får jag platts med min dansmatta som jag faktiskt lekte med i ca 1 timme :P jätte kul haha och man blir brutalt svettig!!
Sen ahr jag suttigt och mållat mina krukor. måste plantera om katusarna som jag fick i julklapp efter som jag fick nya nu när jag fyllde år. Dom vart riktigt fina faktiskt. Svarta med vita döskallar :P haha + att mamma ska sy döskalle gardiner åt mig hehe.



När jag va klar med krukorna mötte jag Nattskiii på en prommenad. Vi satte oss i lekparken en stund och pratade framtidsplaner ;).
Sen drog jag till Matte & kollade Prison break (så jävla arg, hur fan kan dom låta honom dö ?????) sen vart de Terror på Elm street 4 :P haha.

Nu e jag hemma. Ska försöka sova trotts den här jävla nacken. Har haft ont i 3 dagar nu och de bara vägrar gå över.

Peace out ;)

DIF - HIF (0 - 1)

Så jävla förbannad. Inte bara mål, utan SJÄLVMÅL!!!!! Hur fan kan de hända ?? Det bara finns inte. Så jävla sur. och klacken?? De värsta jag varit med om. HEJARGLÄDJE? = 0 !! Så jävla tyst. var lite bättre då och då men lika snabbt vart de tyst igen. Står man i klacken så SKRIKER MAN VÄLL FÖR FAN!!! Nä fy satan de e inte okeej asså.

Mötte i alla fall Maggie, Amanda & Carro. Åkte in till Gamla stan och drack några öl vid vattnet innan vi åkte in till matchen. De roliga va när Amanda vart helt skakis för att de va så mycke folk. Hon är ju från landet så hon har aldrig varit me om de där förut :P hehe

Födelsedagen då:
Började me att jag vet så förbannad på morsan för att hon inte lät oss sitta i lokalen. Så fick panik över vad man skulle hitta på. Kom på en nödlösning över att vi skulle varit hemma hos Matte men de kom vi på alldelles för sent. Då var de onödigt för Emz & alla att åka. Tar typ 3 timmar med nattbuss hem till dom :P.
Slutade me att jag & Hanna åkte till Söder och mötte Tommy & hans polare. Ska inte säga att jag hade tråkigt, de var jätte kul faktiskt. men alla vet ju hur de e när man förväntar sig något och de inte blir så. Men är riktigt glad att hon lyckades övertala mig och dra ut faktiskt, de räddade min dag faktiskt :)
Och var kul och se hur folk faktiskt ställde upp och hjälpte till när de krisade sig :) Värmer i hjärtat <3

Fick massa fina presenter i alla fall. Mer döskallegrejer :), ett tanjentbord (slipper sno brorsans 24/7 :P), smycken, 3:e säsongen av Lilla huset på prärien :D + lite till.
Har redan kollat 3 avsnitt så ska nog fan dra på ett till så man kan börja på skiva nummer 2 sen :)



Peace out ;)

9/8 -09 Söndag Fotboll :D

Skriver om gårdagen lite senare. Nu har jag jätte bråttom till bussen. Ska på Fotboll :D Djurgådern - Hammarby. Nu ska vi dricka öl, sjunga, hoppa och heja :D
Krossa äckliga pundar Bajen :D !!!!!


Peace out ;)

"Vi hatar gnaget, vi hatar bajen. Men Djurgån's IF älskar vi så högt;)"
-Hejar ramsa :)

8/8 -09 Lördag Grattis till mig :D

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Alles födelsedag! Hurra Hurra Hurra :D
Idag blir jag 19 år :D Släkten e här strax och sen ska jag festa med vännerna :D
Sista året man e ungdom sen måste man börja ta ansvar ju :P hahaha
Dock kom in och sköng för mig i morse. Och jag fick döskallesakerna :D Dörrmatta, ljushållare, muggar, mobilbanf + 3 kaktusar :D Me love kaktusar !!

Gårdagen var lyckad. Mötte Carro & Danne nere på ängen och drack lite öl. Danne ville leka på hoppgrejen på "tivolit" men blev bortkörd av några polaker föratt han inte hade biljett :P haha.
Sen drog vi i allaf all till Crille ett tag. Fredde & Lisa var också där. Sen kom Hanna & Maggie också. Men efter inte alls länge så drog vi till Mårten i stället. Där vart de drag efter ettt tag ;) fan va kul de va. och när klockan slog 12 så ställde sig alla och sköng för mig :) *SÖTNOSARNA*. Dock var de pinsamt för jag hatar sånt där :P haha men de kul faktiskt, uppskattar de jätte mycke och glad som fan vart man :D

Nä nu ska jag ner och leka värdinna :D.

Peace out ;)

7/8 -09 Fredag Party dags?

Igår va jag med syster (Jenny) i Brosjön och badade och solade. Jätte mysigt vare och kul att träffa henne igen, hon flyttar ju till Norrland snart för fan :(. Sen gick vi hem till henne och lagade mat (pommes & Bacon). Så gick vi och hälsade på farsan och snackade lite, träffade även min lilla älskling Nellson :D.
De va en lyckad dag må jag säga. På kvällen komma Nattskiii upp och snackade lite skit över en cigg och så gick jag även ner till Linda en stund. Sen drog jag till Matte & kollade på Terror på Elm street 2 & 3 :D. Dom var bra man fan va sur man blir när sopm inte slutar som man vill, + att de va lite smått ruggigt och åka hem sen måste jag erkänna :P haha

Idag ska jag nog va med Maggie. Carro ville hitta på något också. Så ville N-Matte att jag skulle följa me till grönan & kröka också. Men pengarna styr ju tyvär. Jag e skit sugen på och göra någe kul och träffa massa människor. men blir till och ta det lugnt efter so man ska upp och träffa släckten i morgon. Då är det ju min dag :D

Just fan på Söndag blir de FOTBOLL :D Djurgåren - Hammarby. Kommer bli så jävla kul, har velat gå så jävla länge :).




"Heja Heja Djurgården ;)"
- Hejar ramsa

Uttråkad !!

Sitter här framför burken änu en natt. Kollar på Spin City och tar några glas vin i min ensamhet. Många skulle säga alkolistvarning men det är faktiskt riktigt skönt och bara sitta för sig själv och ta en lugn stund. Och ibalnd måste man bara glömma vissa saker och bara ta hand om sig själv, och jag råkar faktiskt tycka om vin :P.
Måste lugna nerverna lite, har så mycke i huvudet just nu och det blir ju knappast lättare med tiden. MItt system orkar inte med detta. Allt går bara åt helvete, vet inte vad jag ska tro, tycka eller känna. Så jag sätter hjärnan på viloläge i kväll så får vi se om jag orka i morgon (annars blir de bara till att gå på nästa dunk ;) !!! )



Nu ska jag kolla klart på TV:n. God natt världen!

Peace out ;)

"Heller ett kort onyktert liv än ett långt nyktert liv"
-Hört någonstans

5/8 -09 Onsdag Grattis Marre

Idag fyller den lilla skiten Marre 20 :) Grattis på födelsedagen tjejen :)

Solen bara skiner och här sitter man och har tråkigt :P. Jag vill ju åka och bada men hur ska man kunna göra de? Så jävla typiskt att man inte har någon bil just dom här dagarna. Kanske ser till och ta tag i den här jävla städningen i stället. Det börjar bli sags för de på riktigt nu haha.
Kanske ska spela kubb senare med Anita & Sofie & så kanske jag skulle hjälpa Nattskiii och hämde de sista av hennes grejer. Får se hur dagen slutar.

Igår vart de bara tt sitta hemma ganska länge, efter ett tag kommer Marre så hjälpte jag henne med hennes ögonbryn. haha alltid lika kul och se henne lida ;)
Sen gick vi ut och mötte Nattskiii och gick promenad. Jättekul faktiskt. Sen på natten åkte jag ner och tog en cigg me Hanna och snacka lite skit.

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag städa :). Vill fan göra något kul idag!!!!

Peace out ;)  

4/8 -09 Tisdag Latis

Vart ingen städning igår. Va så utråkad och slö :P haha. Får se till att ta tag i skiten idag. På natten körde jag hem Matte från Mårten och direkt efter de hämtade jag Carro och körde hem henne. Hade inget och gör så va fan. Men puckade jag glömde att båda skulle till Södertälje så jag åkte dit 2 gånger haha. Pucko hjärna ;)

Skulle kanske träffa Carro idag beroende på hur hon jobber. Blir de inte av så kanske jag träffar Emz om jag orkar åka dit :P. De e ju så jävla långt och jag har ingen bil :P hahaha

På Lördag fyller jag år :) Blir fan ingen fest i år i alla fall med tanke på hur den förra året slutade hahaha. Får se vad man hittar på.
Jag har i alla fall hittat en massa fina döskalle grejer på In och Fin som jag önskat mig av mamma :) och en bil så klart haha. Fan dom ber om önskelistor varje år men kommer aldrig på något. Är väl mina älskade serier då i sånna fall :P.

Snart är man 19 :) Bara 1 år kvar till 20 :D Weeeiii !!

Peace out ;)

3/8 - 09 Måndag Städ dags

När jag kom hem efter att jag och Hanna kört hem Freja igår så satt vi oss på gården med the Family och käka flinastek :D Så jävla gott.
Alex & Benis hade ju kommit hem från Kopparberg också. Dom små söta liven :D
Sen körde jag hem henne och åkte och hämta Nattskiii. Så drog vi till Ammis en stund. Sen Hämta vi Matte i Sätra, körde till Statoil för Nattskiii skulle absolut ha fiskbullar :P Sen körde jag hem henne sen Matte. Stog utanför honom och prata till typ halv 5 :P haha

Så vart inte så mycke sömn för skulle upp tidigt idag och köra tillbaka Frejas farsas bil. Så åkte till Tullinge runt 2 tiden och lämna den. Sen åkte jag Hanna, Tommy & Matte till Sibylla och käka :D Sen drog vi till Vita stranden och doppa fötterna, eller jag gjorde det och lekte i sanden. Hanna byggde båtar som jag lekte me  :P haha
Nu sitter jag hemma och samlar kraft till att städa :P
Kanske träffar Nattskiii senare.

Peace out ;)

Back from KUGGNÄS :D


Bästa jävla helgen på hela året. Fan vad jag älskar Kuggnäs. Hade så jävla kul hela helgen. var inte tråkigt en sekund. Var full konstant sen torsdagen hahaha. De första man gjorde kl 10 på morgonen när man vaknade var att knäcka cider haha. Träffade massa roliga människor som vanligt. Och hur kul e de inte å bara drägga ner sig då? Fan vad jag älskar de hahaha
Banden jag såg var: 
Enhärgarna
Blå brigader
Sot 
Heroes

Och favoriterna Völund Smed
 Fy fan vad has man var när man kom hem. Har fortfarande lite ont asså:P Sköng som en jävla idiot asså. Var så jävla kul på lördagkvällen när Völund spelade. Synd att man tvungen och hålla tillbaka lite på drickandet bara efter som man skulle köra på Söndagen. Och Hanna panna den dume fan gick och la sig vid 11 för att hon mådde dåligt så hon missade dom :(. Men men jag och Freja höll i alla fall igång som fan där. Så va Pölen & Findus me på de också, riktigt kul. Dom körde mina favo låtar :D Bara rös i hela kroppen kunde fan itne stå still ;)
På morgonen gick faktiskt jag Nathalie & Stoffe bort till snut spärren och frågade om vi fick blåsa så vi fick veta om vi kunde köra eller inte, men de fiick vi tyvär inte. Men när vi väl drog så hade dom åkt i alla fall.

Men måste säga att det var inte samma sak utan min Emz, hade henne i tankarna hela tiden. Nästar år godtar jag inga ursäkter, då SKA HON ME!

Längtar redan till nästa år! Fan kan inte tiden gå fortare? :)

  
  
  
  

Tack så mycke för denna underbara helg Tjejer!
Och alla andra härliga människor man träffa :D






Längtar brutalt till KUGGNÄSFESTIVALEN -2010

RSS 2.0