21/8 -08 Torsdag Plugget har börjat

I går började plugget igen. bara ca 10 månader kvar till studenten :D weeii :P
Det var kul å träffa pojkarna igen, dom e härliga dom :)

I dag är det inge plugg, ska bara åka till praktiken (som börjar nästa tisdag) och lämna schemat å lite skit.
 Sen åker jag till Solna :D :D :D
Ska beställa tatuerings tid :D

PÅ tiden att det blir av snart, måste passa på innan alla pengar tar slut haha

18/8 - 08 Måndag

Sitter och pratar i telefon med Natta, Hanna, Emma & Bullen haha. Vi ville ta reda på hur många det går och prata med samtidigt. Just nu sitter jag bara och lyssnar haha.

I helgen var jag först på Picasso med Natta Emma & Madde på fredagen sen drog vi ner till TBs :) Drack massa alcohol, dansade och hade skit kul :)
På lördagen kom först släckten hem till mig :)  (fick en digitalkamera ...  weeii) sen drog jag och natta hem till henne och tog ut hundarna sen blev det TBs igen :)

Helgen var alltså väldigt lyckad :)

På onsdag börjar skolan igen, ska bli både trist och skoj. Synd att ledighetenär över men har börjat sakna mina små pojkar nu :)

Nästa helgen är det Botkyrka Reunion på hågelby :) Tror det kommer bli riktigt kul asså
Och helgen efter det är det Motorfestivalen i storvreten :)

18-års festen blev lyckad i alla fall. Förutom slutet :P Men är ganska nöjd endå :D
Tack alla som kom och gjorde min dag helt perfekt :D

18 år idag :D :D 8/8 -08

Fan då är man äntligen 18 bast då :D Fan va skönt de känns. Ska ner å köpa cigg och ta en öl snart :)
Fick massa grattis sms redan i natt :) Ni är så söta mina vänner :D

Blev väkt i morse av morsan, mika, jocke, alex och benjamin :)
Fick en ny lur (äntligen komemr jag höra när de ringer haha),2 fina glas, en engelsk - svensk ordbok av bror min haha och så fick jag 3 små kaktusar :) jag älskar kaktusar hihi.

Ska snart in i duschen sen ner å möta Hanna & Emmiz nere i centrum. Ta en öl :D. Sen hem å göra sig i ordning och sen hem till Natta :). Sen blire Picasso ikväll. Planerat med nattas mor sen över ett år tillbaka :D

Såå jävla häääääääärlgit :D Äntligen !!! Är så lycklig nu :)
haha Bara 2 år kvar till 20 :D ;)


Back from Kuggnäs! Måndag 4/8 -08

I går kom jag hem :) Fan villken härlig helg det har varit. Drack öl från Torsdag till söndag :)
Mådde ej bra när jag kom hem igår haha, satt ju och drack öl när vi väntade på Joni så var fortfaradne på lyset när jag kom hem haha. Gick och la mig på en gång sen kom Natta och väkte mig, satan då var jag trött :P. Sen drog hon runt 12 tiden så somnade jag om och i dag vaknade jag igen vid halv 8.

Kuggnäs -08 :

Torsdag!
Joni och Micke körde dit Mig, Emma, Carro, Trixie & Max. När vi kom dit gick vi en sväng för att kolla läget. Då träffade vi David så vi satte oss och drack lite öl med dom. Villket vi fortsatte med iprincip hela kvällen :P. Gick väl och knoppa runt 2 tiden.

Fredag!
Vaknar upp vid 10 uniefär. Efter en stund går vi bort till ica och handlar dricka (massor med dricka). På vägen tillbaka stannar vi på pizzan och käkar. Väl tillbaka knäcker vi dagens första öl (runt 1 tiden). Efter ett tag går vi in på området och lyssnar på några band och häller i oss ett antal Smirnoff ice :P. Sen går vi och dricker mer öl (då hade Elinn och Sanna kommit också) och när kvällen nalkas ....... kl kvart över 12 såbörjar dom spela, VÖLUND SMED !! Bästa bandet på hela helgen. Blev ett avbrott i början nånstans för att det blev strömavbrott. Men fan vad bra de va :D

Lördag!
Vaknar upp vid 10 tiden igen. Häller i mig mängder med juice. Rickard kommer till våran "kommun"  och hälsar på.  Sen sitter vi och diskuterar om vi orkar gå till pizzan eller inte. Efter en stund går vi i alla fall. Emma och Carro fick rå kyckling men när dom sa till var ägar bara extremt otrevlig. Rätt åt han att Max inte betala haha. Efter maten går vi till baka och fortsätter dricka öl. Efter som det hade börjat regna lite så gjorde vi ett "party tält" nog funkade det allt fast det läkte lite ibland :P. Efter några timmar gick vi till Elinn oc. och drack lite med dom. Kl kvart över 12 spelade Kategori C!! Så jävla bra trots att jag inte förstår tyska haha. Tyvär såg jag inte hela spelningen, var tvungen att gå och lägga mig för jag frös och hande ont imagen :(.

Söndag!
Vaknar upp, kl 10 även denna dag. Sätter oss och njuter av solen. Emma ringer Joni (som fortfarande sover). Han skullle sova några timmar till så vi sättor oss och dricker lite öl medans vi väntar. Spelar ett nytt öl-spel som vi lärde oss i Torsdags. Medans vi sitter där så ser vi en efter en åka hem, till slut var det knappt några kvar. När Joni väl kommer har vi fått i oss en del :P. Emma följer med hem till Carro och max och fortsätter kröka den dåren, haha jag åkte hem och sov :P.

Orkar inte skriva allt kul som hände där borta men fy satan vad kul jag har haft. Bra musik, god öl & trevliga vänner :D
Fan vad jag älskar Kuggnäs !!!
Längtar till Kuggnäs -09

Bara 4 dagar kvar till 18 års dagen :D




"Efter det här vill jag att ni går ut och förökar er
Ni kan börja redan i kväll!"

RSS 2.0