Pyssel sugen

Idag var jag iväg med min underbara favo Carro & köpte ett par vinterskor :) 
Kände igår när jag var ute med bonus sonen och åkte pulka att det var välbehövligt hahaha, höll på och frysa ihjäl ;) 

Så har jag varit på gymmet & kört ett härligt rygg pass (som faktiskt gick bra). 

När klockan närmade sig 17.00 låg jag och familjen i soffan & gjorde absolut ingenting. Då fick jag något skumt sug till och pyssla hahah. Så jag drog iväg till Skärholmen för och inskaffa lite pyssel. Hittade dock inget som lockade mer än målarfärg som va på rean. Men köpte en bröd ugnsform, 3 ägg koppar & en ungs termometer :D 

Ska börja baka & laga så mycke jag kan från grunden har jag tänkt. Så less på att inte veta vad man stoppar i sig pga allt halv fabrikat som säljs. Så ska göra mitt bästa & ge det ett försök ;) 

Nu ska jag sega vidare framför Game of thrones :) 
Peace out !!



Julklapp till mig :)

Investerat i en julklapp från mig till mig ;) Blev en bärbar data då min kära sambo har ockuperat min stationära för sina mupp spel hahahah

Efter att jag var sjuk tre veckor i sträck har jag haft tok svårt och hitta tränings motivationen igen, kom aldrig igång ordentligt pga mycket jobb mm. Så senaste veckan har det blivit en paus med endast promenader.
Hoppas på att det ska ge mig en extra kick när jag drar igång igen (inom några dagar). Längre uppehåll en så kan jag ju inge ha, då blir jag galen ;)
Blir och umgås lite extra med familj och vänner, så är jag extra laddad sen :)

RSS 2.0