29/1 -09 Torsdag Avklarat

Har varit 2 jobbiga dagar. Men nu är den förbaskade rättegången i alla fall över. Får reda på domen om ca 2 veckor. Skönt att den är avklarad i alla fall.
Den hölls på Södertörns tingsrätt i flempan. Fick ett basebollträ över ryggen på 18-års festen.



Efter detta så tyckte jag och Emz att vi gott kunde unna oss något. Så när allt var avslutat drog vi till Solna och bokade gaddningstid åt mig :)
Fredag den 13:e hahahah :) Längtar som tusan :P
Sen drog vi till Soft och käka plankstek och tog en öl :)

I tisdags i alla fall så fyllde Emz 21. Grattis i efterskott :). På kvällen så var vi med Johan och Matte hemma hos Matte. Drack lite och hade jätte trevligt. Haha Matte skulle raka huvudet men hans aparat gick sönder, så jag fick raka honom med hyvel från början. Vad kan han ha haft? Ca.  5 mm kanske. Sen ville Johan att jag skulle raka honom också. men han hade ju betydligt mer haha. Fick kämpa ett jävla tag men det gick haha ..... Im the best ;) :P


Jag ser på dig på ett specielt sätt. Ser mer hos dig än alla andra. Blir glad i din närhet. Du är speciel, specielt för mig.


26/1 -09 Måndag kl. 00.34

Fan skulle värkligen behöva sova nu asså men de går ju inte. Har som vanligt vänt på dygnet helt och hållet :P. Aldrig lär man sig haha.
Har försökt plugga lite till förhöret i morgon också (Krockkuddar). Men insåg att jag var alldeles för trött. Ingenting fastnade i huvudet på mig. Får göra mitt bästa å ta det på omprov sen i värsta fall.

Beställde 5 nya filmer idag igen :P. Hade nått erbjudande att jag fick köpa 1 för 9 kr. Så passade på att köpa Beck 5, 6, 7 & 8 på samma gång, har ju redan kollat klart på dom andra haha. Blir ju så när man är säng liggande hela dagarna :P.
Ska ta och kolla på Green street hooligans nån dag här när jag hinner också :).

Hade skit trevligt hos Elinn igår. Körde nått jävla frågespel där (snacka om att man sög haha). Den som samlade på sig fläst kort fick ett straff så klart. Tror ni inte Emma klarar sig undan med 1 jävla kort mindre än mig :P hahahaha.
(1 fel svar = 1 kort)
Haha blev ett ganska milt straff men hyffsat pinsamt endå :P, men förr eller senare får jag min hämd moahahahaha :P


Ne nu jävlar ska man upp om 6 timmar, får väl lägga mig och hoppas att man somnar snart.

"A grown-up women sould never fall so easily"
- Abba

24/1 -09 Lördag Förkröket

Sitter just nu hemma hos Emz och tar ett glas vin (Relax). Riktigt gott vin det här asså. 8,5 % med lite fruktig smak sådär :). När denna flaska e slut står 2 flaskor California white och väntar.
Sitter för mig själv just nu och lyssnar på lite bra musik :) Emz e dushen. Så fort hon e klar ska vi vidare till Elinn :)
Får se om vi blir där hela kvällen eller om di drar vidare sen. Natten är ung.


Gårdagen / kvällen var minnesvärd haha. Åkte till Hallonbergen med Emz där Kim och Pölen skulle möta oss. Men vi gick om varandra så de tog ett tag innan alla kom till rätta :P. Sen tar dom me oss på en bussresa (på fel buss!!!), så när vi åkt långt åt helvete så hoppar vi av och ska ta taxi tillbaka. Haha. Pölen kom ej överens med föraren så vi fick hoppa ur ganska fort, sen fick vi tag i en  shyst Polak-tant (taxi chafför asså). Fan va vi garava, Kim sitter fram och helt plötsligt säger han att får han inte lyssna på Rock så ska han trycka på varnings blinkersen hahahahahahha. Så hela resan sitter han och trycker på den och tutar :P, nog flörtade han lite med henne också minsan ;) :P.
Till slut så kom vi fram i alla fall :) Hade jätte trevligt.
Kom hem vid ca halv 6 - 6.

I dag har jag legat i sängen Heeeeeela dan :D. Kollat på 2 av mina nya Beck filmer och 2 fast 2 furious :)

Nu e de party dags.
Peace !!

21/1 -09 Onsdag Full rulle

Var först på praktiken som vanligt *trist*. Sen kom broder Ponny och hämtade mig för jag skulle se hanns nya bil. Följde me snabbt till Finska varuhuset (a.k.a Biltema), var meninget att jag skulle möta Jenni vid gymet efter. När vi står i kön ringer min lur.
Då e det min körlärare som undrar vart jag e för att vi ska köra :O!!
Jag hade helt och hållet glömt bort körlektionen :P haha
Så snabbt som fan bär det av från biltema, ringer Jenni och säger att vi får träna lite senare.
Som tur e så var jag hanns sista elev för dagan så han köra hela 80 min i alla fall :)
Efter det så mötte jag Jenni för träning, så jävla skönt asså.

Nu har lugnet börja lägga sig över mig i alla fall. Måste sova snart. Tidig uppgång i morgon tyvär. Måste läsa för mitt jävla läxförhör också (Naturkunskap), piss tråkigt !!


Fan beställde 7 nya filmer i lördags, tycker att dom borde kommigt nu. Men får hoppas att dom kommer i morgon. E film sugen som satan.

Beställde bland annat dom 4 första Beck filmerna, ska samla på mig alla tänkte jag :D Dom e ju så grymt bra dom där haha.
 




Tänker och tänker. Men de hjälper ju inte direkt. Måste våga ta tag i det här nu. Men de känns ju lite meningslöst med tanke på allt. Men vad kan jag säga? Jag e ju faktiskt inte som alla andra,


"Don´t go wasting your emotion, Lay all your love on me"
- Abba

18/1 -09 Söndag Smått deppig

Hade as kul i Fredags. Värmde upp hos Emz med lite vin och bra musik.
Efter det bar det av hem till Verre där vi sjöng lite kareoke mm :)
Senare rörde vi oss ner mot TB`s.
Jag, Emz, Verre, Anita, Lisa & Anna. Där nere träffade jag även Jenni, Sanna & Johanna.
Var lite halv dött när vi kom men satan va kul vi hade ändå asså.
Vart en riktigt lyckad kväll, slutade lite halv dåligt då men vad ska man göra :(.   

  
     


I dag hjälpte jag mamma med Plask och leken. Så söta små barn :) Men fan va frusen man blir av och springa upp och ner i vattnet hela tiden :P.
Efter det har jag bara legat i sängen och slöat hela dan. Har kollat klart på det sista av säsong 1 av Förhäxad :), lär börja på 2:an i morgon, eller redan ikväll kanske beroende på hur fort jag somnar :P. 












Saknar din närhet. Den har börjat betyda något för mig. Vet inte vad jag ska göra åt detta. Svår situation. Börjar kännas tomt. Det skulle ju inte bli så här. Min typiska otur.
Allt jag vet är att jag tänker på dig otrevligt mycket och jag vete tusan vad jag ska göra åt det. Sånt här är inte direkt min starka sida. Ska det aldrig bli enklare ? :(

16/1 -09 Fredag Nyklippt, partsugen och luspank

Sitter här framför dumburken. Kom nyss ut ur duschen, väntar på att håret ska torka och försöker planera kvällen. Är totalt luspank, lyckades smöra till mig 180 kr av mor min :P Men hur långt räcker det haha? Men har ju en flaska vin som bara står och ropar på mig, inte kan man svika den inte haha.
Anita och Verre har tjatat på mig hela veckan att jag ska me till TB`s. Vet inte om jag har så stor lust men de värkar bära av dit ändå, måste bara få me mig Emz :P
I såna fall blir det nog förkrök hos Verre först :)

Hade religions prov idag igen, denna gång var det judendomen. Det gick Gryyyyymt bra asså. Får lätt ett VG ;) Nu är det bara Kristendomen och Islam kvar.
Efter plugget mötte jag mamma i Tumba sen gick jag och klippte mig och köpte hårfärg. Fast färgningen får bli i morgon eller nästa vecka. Ingen ork för de just nu :P

Ne nu jävlar ska jag gör mig i ordning för kvällens äventur, får se vart de leder ikväll :D
Hoppningsvis dit jag vill ;) hahahahhaha

PARTY PARTY PARTY !! Jag är bäst bäst bäst!! Fick me mig Emz efter lite om och men.
Nu är jag pepp pepp pepp :) Kröööööök dags ;) :P


"We gona Rock you to night, make you feel allright"
- Supernatural - Rock U

11/1 -09 Söndag Plugg i morgon

I morgon e det plugg. Hemska tanke.
Praktiken börjar igen på Tisdag. Enu hemskare tanke.
Orkar inte, va så skönt nu under lovet att jobba och tjäna pengar. Fan orkar inte plugget längre.
Men de e väl bara hålla ut antar jag. Bara några få månader kvar.
Men asså plugget e väl OK men fitt praktik. Det är as trist :P

Nog om de!!

Helgen :)

Eller jag i torsdags skulle jag möta Emz & Carro i södertälje, när jag går förbi Standeys så ser jag Johan & Matte. Så väntar med dom. När Brudarna kommer tar vi varsin öl, vilket senare ledde till 2 öl osv osv.
Efter ett tag drog vi till Bolaget, sen hem till Matte.
Körde lite öl spel osv kul kul :)

På fredagen var jag först hos Emz & käkade och gjorde oss i ordning. Sen drog vi till Harrys :)
Där mötte vi PH och några polare till honom. + att när vi stog i kön så dök Tungan upp från ingenstan å skrämde skiten ur oss :P
Efter att PH kört sin födelsedagsdans på bordet och blivigt utslängd drog vi först till Max och sen på efter party hos Tungan.
Var hemma ca. halv 8 :P

      


I lördags var det Pasionne i Salem. Var ju fasen skum maskiner å skit haha.  Vart riktigt kul asså. Villket man inte kunde tro :P. jag som var pank och allt, tur att man har spargrisar  :) hehe

I Morse möte jag Carro. Sen åkte vi iväg på lite roligheter :) Intressant intressant :)


Asså jag håller på att få tuppjuck :S. Det står inte rätt till i skallen på mig. Vad fasen ska jag tro? Vågar ju fan inte. Jävla piss. Dubbla signaler, dubbla budskap :S Fattar ingenting. Åååååå När fan ska de bli enklare??

4/1 -09 Söndag Harrys hela helgen

I Fredags gick jag och fikade med Jenni efter jobbet, efter ett tag kom patrik också. Haha jag va så övertrött att jag bara larvade mig hela tiden haha, riktigt sjuk i huvudet var jag :P
Jenni tjattade i ca 1 timme på att vi skulle gå ut på kvällen. Hon lyckas övertala mig efter ett tag.
När jag sedan åkt hem och duschat så ringer jag bruden, då orkar hon inte haha.

Hanna kom i alla fall till mig .... Det slutade i alla fall med att vi drog till Sjätte tunnan med PH, Jesper och några till.
Riktigt mysigt ställe asså :)
Vid 12 tiden drog vi vidare till Harry B James.
Fast de va bara jag Hanna PH & Jesper, dom andra stack :P
Riktigt kul kväll asså :)

På lördagen vaknade jag bakis som satan vid ca 4 :P Ingen hemma vare heller så de va riktigt skönt.
Drog hem till Anita framåt kvällen och börjar förkröka lite.
Slutar med att vi möter Hanna & Freja på centaralen.
Blev Harrys igen :P haha

JÄVLA PISS SKIT !!! Sumpade min kamera :( Jag som älskade den. Får spara pengar och köpa en ny.


Men förutom det så var den en lyckad kväll :). Trodde den skulle spåra ur ett tag men de gick bra ändå :)




I Dag är det ett år sen du gick bort käre vän :'(

Förstår det fortfarande inte

Saknaden är så oerhört stor

Vila i frid älskade vän !!
R.I.P Jonathan Ruuska <3


1/1 -09 Torsdag 2009 har börjat

Ja då har det nya året startat då :)
Var hos Nattskiii och firade :) Drack massa alkohol, sköng lite osv :)
När 12 slaget vankades gick vi ut på gårn .... Skoja inte att jag blir förvånad när jag helt plösligt ser syrran komma vinglandes haha. Visade sig att hon va på fest på samma gård haha. Så då fick man skåla med henne också :)
Lyckades självklart ha ner glaset i backen också  :P, men tog faktiskt bort bitarna efter mig *duktig som jag e*
Senare drog vi hem till Emz, fast vi kom så sent så alla var redan helt döda :P
var där ca. en halvtimme - 45 min, sen drog jag ... hmmm .... vidare :P haha

Är nöjd med kvällen i alla fall :) Fick träffa många av mina nära och kära :) Och det är det viktigaste !!

Nyårslöften?

Hmmm ... Jaa några har man väl :P

Fast dom e lite hemliga :P haha


I Morgon är det jobb igen :) Då kommer Jenni tillbaka från semestern också så det  bli lite roligare då :)


"A new year means new choices"


RSS 2.0