24/1 -09 Lördag Förkröket

Sitter just nu hemma hos Emz och tar ett glas vin (Relax). Riktigt gott vin det här asså. 8,5 % med lite fruktig smak sådär :). När denna flaska e slut står 2 flaskor California white och väntar.
Sitter för mig själv just nu och lyssnar på lite bra musik :) Emz e dushen. Så fort hon e klar ska vi vidare till Elinn :)
Får se om vi blir där hela kvällen eller om di drar vidare sen. Natten är ung.


Gårdagen / kvällen var minnesvärd haha. Åkte till Hallonbergen med Emz där Kim och Pölen skulle möta oss. Men vi gick om varandra så de tog ett tag innan alla kom till rätta :P. Sen tar dom me oss på en bussresa (på fel buss!!!), så när vi åkt långt åt helvete så hoppar vi av och ska ta taxi tillbaka. Haha. Pölen kom ej överens med föraren så vi fick hoppa ur ganska fort, sen fick vi tag i en  shyst Polak-tant (taxi chafför asså). Fan va vi garava, Kim sitter fram och helt plötsligt säger han att får han inte lyssna på Rock så ska han trycka på varnings blinkersen hahahahahahha. Så hela resan sitter han och trycker på den och tutar :P, nog flörtade han lite med henne också minsan ;) :P.
Till slut så kom vi fram i alla fall :) Hade jätte trevligt.
Kom hem vid ca halv 6 - 6.

I dag har jag legat i sängen Heeeeeela dan :D. Kollat på 2 av mina nya Beck filmer och 2 fast 2 furious :)

Nu e de party dags.
Peace !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0